Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мен е било от ден до 4 обичайния срок е два дни........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз на скрила отдавна съм му дал "заето"
Съветвам ви всичките да побегнете от скрила и да си отворите в Нетелер или в евентуално Веб моней ако търгунате през руски брокери
За нетелер ме светна Живко Картата на нателер практически не се отличава по функционалност от коя и да е виза или мастер карт на коя и да е друга банка, разликата е че превалутирането е по курса за деня и не повече от -0,03 върху плащането
При теглене в брой взимат 5-6 дорлара от горе а другото е същото.
Обърни внимание че в която и бг банка да се опиташ да теглиш лева от доларова сметка вътрешният сперд на банката долар към лев е не по малко 300 пипса или пак 3%
Пък ние с гайдите го правим по друг начин, вземи се прочети какво написа
----------
На скрила картата, ако не теглиш, а директно пазаруваш е без такси иначе тегленето е дебело, досега не са ми я връщали при плащане, а съм плащала с нея къде ли не.Аз на скрила отдавна съм му дал "заето"
Съветвам ви всичките да побегнете от скрила и да си отворите в Нетелер или в евентуално Веб моней ако търгунате през руски брокери
За нетелер ме светна Живко Картата на нателер практически не се отличава по функционалност от коя и да е виза или мастер карт на коя и да е друга банка, разликата е че превалутирането е по курса за деня и не повече от -0,03 върху плащането
При теглене в брой взимат 5-6 дорлара от горе а другото е същото.
Обърни внимание че в която и бг банка да се опиташ да теглиш лева от доларова сметка вътрешният сперд на банката долар към лев е не по малко 300 пипса или пак 3%
Фафле, и по моловете всички магазини я приемат
Последна редакция от Novak : 24-05-2015 на 17:03
Едно въпрсче како Новак
Като си купиш нова дрешка в бутика и платиш със скрил картата проверила ли си колко процента ти прибират за превалутиране от долар в лева примерно![]()
В петък ме е превалутирало на 1.69, курса не съм го гледала какъв, ама сега ще видя
----------
1.75 е бил на БНБ, ама това си го има независимо дали си с карта скрил или към сметка, просто с картата ако само пазаруваш избягваш последващи такси теглене и прочие
мда...до 6 юни ще има ту нагоре ту надоле, преди да си хване посоката