“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Но с камера в ръце да си .............
Аз ще полегна по гръб а ти ще снимаш
болното ми тяло . как ще се мъча с каката![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Хубави хора сте но тук темата май е за EUR/USD , а не за това на кой му е по голям .... Пуснах нова тема където да се чесате![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се безпокоите .Това за филма го споменах, защото видях, че има силна вълна на "безпокойство" за Анчето, че щяла да загуби!
Едно от най-важните условия да се печели на форекс пазара е пълната ампутация на чувства за загубите и печалбите на другите.
Това е като в "Игрите на глада" - трябва да "убиеш", за да не ти заминат твоите пари.
Гледах страхотно филмче " Най-великата игра"
Един цитат от филма " Има само два вида играчи - такива които се владеят и печелят и такива който не могат"
Страхотен филм.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (15-05-2015)
Ще ме извиниш и ти Ани но и за филмчета има тема във форума ....Не се безпокоите .
Гледах страхотно филмче " Най-великата игра"
Един цитат от филма " Има само два вида играчи - такива които се владеят и печелят и такива който не могат"
Страхотен филм.
L1914 (15-05-2015)
Опасен човек си ейййй. ...То така и трябва де, но всеки си има метод.
----------
Doro Ами аз направо да спирам да пиша, ти като ги подкара наред тукааа
Аз кога съм била пък по темата ...
Никога![]()