според мен това му беше качването... от тук сме само надолу.. таргета ми е 1,1111
според мен това му беше качването... от тук сме само надолу.. таргета ми е 1,1111
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Skp (15-05-2015)
Това за филма го споменах, защото видях, че има силна вълна на "безпокойство" за Анчето, че щяла да загуби!
Едно от най-важните условия да се печели на форекс пазара е пълната ампутация на чувства за загубите и печалбите на другите.
Това е като в "Игрите на глада" - трябва да "убиеш", за да не ти заминат твоите пари.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (15-05-2015)
изкушавате ме да налея и аз 0. 01-5 лота , ама дали ше се усетят не знам
----------
ще се сетиш защо аватара ми е снайперист мамунякТова за филма го споменах, защото видях, че има силна вълна на "безпокойство" за Анчето, че щяла да загуби!
Едно от най-важните условия да се печели на форекс пазара е пълната ампутация на чувства за загубите и печалбите на другите.
Това е като в "Игрите на глада" - трябва да "убиеш", за да не ти заминат твоите пари.
https://www.youtube.com/watch?v=Lcuf_fHMGz8
DRA (15-05-2015)
пак тръгна нагоре пущината.. дано да не пробие 1,1450 че става опасно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
това му беше.. от тук нататък само надолу ще върви с първа спирка на 1,1111..
Хм, пазаря гони хората от форумаОти така се покриват не ги знам, изглеждаха ми обнадеждени и сигурни в резултатите
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
НИКОГА не съм го отричал , и винаги ще го твърдя. знаят го всички. но има и колеги които знааят ,че влизам рядко в сделки при тази двойка........ те знаят защо......