ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Novak (13-05-2015), nnikos (13-05-2015), звездоброец (13-05-2015), Яна (14-05-2015)
Бяхте се изпокрили всички, цял ден ви няма и сега всички скочихте..........................
Нищо няма...........Качило се качило.
Ще падне няма къде да ходи.......................................... .........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще слушкате бате каме, че много ги познавасамо докато види графиката и тя му говори на къде ще ходи.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще добавя към късите от върха и ги оставям..................
Не това е новата топла вода във форекса добавяй към губеща позиция открита от форумен гуру
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Туй е най-големият грях във валутната и дериватна търговия - да слушаш другите какво препоръчват или правят. Ама най-голямият грях - АНАТЕМА, ЕРЕТИЗЪМ, БОГОХУЛСТВО
----------
Ще извиняваш, ама стари хора сме, трябваше да дремнем след обядването
Сега и едно черно чайче ще ми дойде добре![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Novak (13-05-2015), nnikos (13-05-2015), L1914 (13-05-2015), звездоброец (13-05-2015)
При еврото съм отворила с малък обем. Големия обем е при GBPJPY и ще наблюдавам основно нея. Но за мен до края на седмицата сме къси.Не е ли рисковано? Гледам следващите дни се очакват позитивни новини за долара ама пак не се знае може да има изненади.
Какви добавки, на тия платхорми има едни специални бутони Н1 и Н4 се казват и като ги цъкнеш ясно се вижда къде отиваме и колко смисъл има от тия добавки![]()