Не само, че съм нов, но и млад и неопитен, особено на форекса.
Влязох ти в положението и имам материал за твоята тема.
Тъ дъ дъ дъъъм. Лека й пръст на моята бонус сметка.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-05-2015)
ее колега.. аз по ще се радвам ако никой не пише в нея.. това, че станахме двама не ме прави по-щастлив..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Как само ме издебнаха и прецакаха.
Бях на 20 пипса печалба при евро/йена и си излязах спокойно на кафе.
А те свалили цената до 134.60, затворили ми всички поръчки и се скатали.
Сега сигурно пак ще откара над 135.20, но аз нямам кинти в сметката.
Сега разбрах защо всеки месец дават бонуси?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-05-2015)
май си бил с големи обеми колега.. и аз го правя този номер постоянно.. а ако може да дават бонуси всяка седмица ще е по-добре..Как само ме издебнаха и прецакаха.
Бях на 20 пипса печалба при евро/йена и си излязах спокойно на кафе.
А те свалили цената до 134.60, затворили ми всички поръчки и се скатали.
Сега сигурно пак ще откара над 135.20, но аз нямам кинти в сметката.
Сега разбрах защо всеки месец дават бонуси?
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Lubo (12-05-2015), звездоброец (12-05-2015), kypa (14-05-2015)
В началото бях по-внимателен, но след като изтеглих над $300 през Памм сметката
си признавам, че станах по рисков играч. Ако теглим чертата съм на делавера от бонуса.![]()
kypa (14-05-2015)
kypa (14-05-2015)
kypa (14-05-2015)
има още 2-3ма дет се появяват от време на време.. +2ма спамери дето изобщо не знаят нито какво пишат нито къде го пишат.. но като цяло активните, влагащи някаква мисъл в постовете, сме 5-6 човека.. с тенденция към намаление..
kypa (14-05-2015)
звездоброец (13-05-2015), Oleg (14-05-2015), kypa (14-05-2015)