Не ми е любим, дори ме дразни с инфантилната си мутра
Но това което направи е неоспоримо и досега не е правено.
----------
Аз пиша в две три теми, ти обикаляш целият форум.![]()
А на теб не ти ли писна да се държиш като пълен кретен постоянно ?
Не ми е любим, дори ме дразни с инфантилната си мутра
Но това което направи е неоспоримо и досега не е правено.
----------
Аз пиша в две три теми, ти обикаляш целият форум.![]()
А на теб не ти ли писна да се държиш като пълен кретен постоянно ?
Слушай, момченце. Както виждаш се държа уважително и не те обиждам, а те помолих да спреш
да пълниш форума със спам. Аз мога да си пиша където реша, защото се придържам към
темата и спазвам добрия тон! Взимай си воланчето и се пръждосвай.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо във всяка една област ?
Преди да се изобрети парният двигател и логистиката е било едно, след като влизат в употреба, целият свят се променя. Преди машинизацията е използвана човешка ръка, след вкарването на машините, профита и добива се увеличават в пъти. Подхода се променя, създадените принципи на работа се изменят напълно.
----------
И щоооо ? Кво ще направиш иначе ако не се праждосам ?![]()
![]()
И къде съм те обидил ? Питах защо се държиш като кретен, а това не е обида !
Ще питам хората от Инстафорекс за спам ли раздават бонуси?Защо във всяка една област ?
Преди да се изобрети парният двигател и логистиката е било едно, след като влизат в употреба, целият свят се променя. Преди машинизацията е използвана човешка ръка, след вкарването на машините, профита и добива се увеличават в пъти. Подхода се променя, създадените принципи на работа се изменят напълно.
----------
И щоооо ? Кво ще направиш иначе ако не се праждосам ?![]()
![]()
И къде съм те обидил ? Питах защо се държиш като кретен, а това не е обида !
И се ограмоти малко по темата "кретен", защото така има
опасност сам да постигнеш този "идеал". Все по-близко си!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че аз от теб друго не съм видял. Полезно мнение от теб липсва и не само липсва, но колкото и ника да смениш си си все същият. Дали си пеньо или любо...разлика няма![]()
L1914 (16-06-2015)
Достатъчно пъти вече обясних, че това ми е първа регистрация в този форум, но
вероятно за феномена "кретен" това не е достатъчно!
А твоята полезност е пословична и дори са кръстили улица на твое име и
ти събират пари за паметник.
Егати колко прости и нагли хора се нароиха, направо не е истина
как са си повярвали?!?![]()
A сега кой кого обижда ? Прекаляваш вече тиДостатъчно пъти вече обясних, че това ми е първа регистрация в този форум, но
вероятно за феномена "кретен" това не е достатъчно!
А твоята полезност е пословична и дори са кръстили улица на твое име и
ти събират пари за паметник.
Егати колко прости и нагли хора се нароиха, направо не е истина
как са си повярвали?!?
Ти може да си обясняваш каквото искаш, това не го прави вярно![]()
Сетих се, че има опцията игнор![]()
леле и тук започна да има караници............
///////////////////////////////////////
Народа изнервен много, няма даян на парите дето прави идват им в повечко
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark