Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (11-05-2015)
Skp (11-05-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (11-05-2015)
Любке,
Колкото и да е учудващо Пеньо/Моливчо не беше чак толкова дразнещата ти версия........ определено се нуждаеш от докторска интервенция
![]()
Lubo, Моливчо ли е.. аз тъкмо се зарадвах на новия колега и си викам, "форума живна", пък той бил стар колега..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз съм Любо. На ненавършени 24 години, неженен, неосъждан, небит, но влюбен.![]()
Не съм сляп и видях, че е мода да се прикачват прякори на новобранци като мен.
Някой каза, че с подобни похвати се организирали скандалчета и така по-лесно се трупало бонус?
Аз обаче съм прекалено добронамерен и не си падам по раправиите.
Достатъчно ми е да си късам нервите с "шибания" форекс, та да си меря егото с непознати.
![]()
в тази графа влизат ли плюсовите стопчета
аз поне два давам на ден![]()
е значи наистина си нов.. бравос.. дано дойдат още нови, че форума нещо позатихна напоследък..Аз съм Любо. На ненавършени 24 години, неженен, неосъждан, небит, но влюбен.![]()
Не съм сляп и видях, че е мода да се прикачват прякори на новобранци като мен.
Някой каза, че с подобни похвати се организирали скандалчета и така по-лесно се трупало бонус?
Аз обаче съм прекалено добронамерен и не си падам по раправиите.
Достатъчно ми е да си късам нервите с "шибания" форекс, та да си меря егото с непознати.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Lubo (12-05-2015)