тук ще пусна едни къси като за начало на седмицата
да видим какво ще излезе
тук ще пусна едни къси като за начало на седмицата
да видим какво ще излезе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да му се не види и експерта му ,вчера разглеждах едни експерти хем на евро долар обаче се появява и на други валути без да съм го пуснал и сега ми отвори дълга .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз като теб се вмъкнах в 8ч на късо. Имах едни дълги и за половин месец(от 16.04.) ми донесе едва 1,1%(63 пипюка)
----------
Туй къде тече ток в него, доверие да му нямаш![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Абсолютно,сега до изтрих от платформата изцяло иначе позицията ще я оставя че вече излезе и на печалба 2 пипса да видим какво ще стане,добре поне че обема е малък.Туй къде тече ток в него, доверие да му нямаш
добро ви утро
и аз да не остана по назад от вас
влезнах с късичка
но сега отивам за кафе и после ще прибера печалбата![]()
добро утро, колеги..
утре има заседание на АЦБ и се очаква сваляне на лихвата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Това в кои календар го виждаш, че календара на делтата е празен/тия много ги мързи/ направо искам да им се обадя и да им кажа какво мисля за тях и кога мих вкарал пари в тяхната недодялана платформа
![]()
по моя календар го дават от 2,25% на 2%.. ето този календар гледам......
http://www.************.com/calendar.php?
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (04-05-2015)
Да и при трейдъра го дават такапо моя календар го дават от 2,25% на 2%.. ето този календар гледам......
http://www.************.com/calendar.php?
интересно ако свалят лихвата, след като новината в случая е очаквана ,това как ще се отрази на пазара