Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (02-05-2015)
Да бе, ама така пък истината е оо-ценна.
Е в повечето случаи е и малко по-скъпа, щото научаваш повечето неща по трусния начин, ама какво да се прави, като си малка хамсия сред яки акули
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но да не станеш с впечатлението че така са се родили тези яки Акули ???????????
Всичко на този свят се постига с много труд .
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Това за многото труд от малък го слушам, ама експериментално съм се убедил, че не е вярно
С акъл се изкарват много повече пари отколкото с труд
Ама и овцата има акъл ,кравата също
Па не печелят пари ............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Това не е никак приятно ако търгуваш интрадей. Иначе едно време трейдъра имаха инсталационна платформа, работеше добре, после запона да лагва жестоко заради флаша, направиха web версията някъде тогава някъде и горе долу биваше, но страшно ограничена. Аз лично го помня с това, че обемите се пишеха на ръка и без стъпки. Но дори и сега на метата можеш да правиш почти всичко, през времето докато се развиха и метата дръпна страшно много.
Spekulanta (02-05-2015)
при мен си работи перфектно.. а гарфиката на МТ4 е на заден план а оптред на умален браузер е Трейдъра..Това не е никак приятно ако търгуваш интрадей. Иначе едно време трейдъра имаха инсталационна платформа, работеше добре, после запона да лагва жестоко заради флаша, направиха web версията някъде тогава някъде и горе долу биваше, но страшно ограничена. Аз лично го помня с това, че обемите се пишеха на ръка и без стъпки. Но дори и сега на метата можеш да правиш почти всичко, през времето докато се развиха и метата дръпна страшно много.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз даже си спомням когато имаха инсталационна платформаТова не е никак приятно ако търгуваш интрадей. Иначе едно време трейдъра имаха инсталационна платформа, работеше добре, после запона да лагва жестоко заради флаша, направиха web версията някъде тогава някъде и горе долу биваше, но страшно ограничена. Аз лично го помня с това, че обемите се пишеха на ръка и без стъпки. Но дори и сега на метата можеш да правиш почти всичко, през времето докато се развиха и метата дръпна страшно много.
Провеждаха някакво състезание кой от начинаещите трейдъри
Има най голям профит до края на месеца получава 600 лв .нещо такова беше![]()
не мога да разбера само защо махнаха бонуса.. ужким много пара имат, много пара за реклама дават, пък махнаха бонуса..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."