Да бе, тях ги мързи да си вържат обувките и ходят с такива без връзки, ти да ми носят храна
После ще ида до супабара да хапна една супичка, че много хубави са там...снощи ядох, голяма благодат.
Тогава не са ти никакви приятели![]()
![]()
И аз съм чувал добри отзиви, но не съм хапвал тамПървоначално написано от Олег
После ще ида до супабара да хапна една супичка, че много хубави са там...снощи ядох, голяма благодат.
А на мен ми се приядоха картофени кифтета, така че ще накарам еф4е-то да ми направи![]()
![]()
Тя може ти направи, ама да знаеш, че виртуалните, не засищат
А 100то и фафлето са ми приятели, аз също предпочитам обувки без връзки![]()
А научил ли си се да ги връзваш или те мързи........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
L1914 (01-05-2015)
абе има и хора които са направили кариера след 30 те и те не са малкоАко до 30така, не си направил нещо значимо, толкова ще направиш и през следващите години. Тези хора които споменаваш, са реалисти.
След 30така има шанс, ако преди това са развили нещо и след това да се разрасне още. Иначе тепърва да сътворят каквото и да е, граничи само с пожеланията.никога не е късно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.