ей тез дъждовните дни за някои хора тъй и не свършиха ама..тъй видели тъй решили
ей тез дъждовните дни за някои хора тъй и не свършиха ама..тъй видели тъй решили
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А при теб Нику, този хейт на какво се дължи ....Ти да не се разсърди , че не си в отбора на ''Добрите '' ................. Имаш некой наченки , ама много се влияеш от Реда , който ги нема 'ич .....и то ............. нали знаеш - на една каца мед , тури една лъжица ................... И си нАмери ЧУК като ората , кво е тва чукЛЕ ................Песницата ми е 20 кила , ти чукле 10 кила ша даваш на Реджинио Къси от 1.0960
Освен дето се самоопределяш, като доста разностранен тип, включая и ДРАЗНИТЕЛ
Което .... какво ти носи --- удоволствие или готина самооценка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (28-04-2015)
Абе ти да не си професор КАРО ?Ти да не се разсърди , че не си в отбора на ''Добрите '' ................. Имаш некой наченки , ама много се влияеш от Реда , който ги нема 'ич .....и то ............. нали знаеш - на една каца мед , тури една лъжица ................... И си нАмери ЧУК като ората , кво е тва чукЛЕ ................Песницата ми е 20 кила , ти чукле 10 кила ша даваш на РеджиниоКъси от 1.0960
![]()
![]()
Много ги разбираш нещата
![]()
![]()
ПРОЦЕДИРАНЕТО Е СУПЕР !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Забелязал съм , че много обичаш чуждиците ...... Особенно като кажеш ''скуиз''................... . Та значи ''хейт'' е омраза , нали ? Е ти къде видя и как усети че Мразя ........... Това , че съм казал на Реди , че картинките му са боза , не означава че го мразя.................. Напротив - леко ми е симпатичен ........... Но имам мнение и искам да го кажа . Не е нужно да искам разрешение от никой за това . Дали ти харесва моето мнение - не ме интересува .....както предполагам Редич не го е еня за моето мнение относно картинките с двете посоки .........Това е ! Къф ''хейт '' кви 5 лева ...................
Absfresh (28-04-2015)
Скуиз си е термин .... ако щеш и в бриджаЗабелязал съм , че много обичаш чуждиците ...... Особенно като кажеш ''скуиз''................... . Та значи ''хейт'' е омраза , нали ? Е ти къде видя и как усети че Мразя ........... Това , че съм казал на Реди , че картинките му са боза , не означава че го мразя.................. Напротив - леко ми е симпатичен ........... Но имам мнение и искам да го кажа . Не е нужно да искам разрешение от никой за това . Дали ти харесва моето мнение - не ме интересува .....както предполагам Редич не го е еня за моето мнение относно картинките с двете посоки .........Това е ! Къф ''хейт '' кви 5 лева ...................
Аз и шорткавъринг казвам .... ама ако сме форум за металургия ...
Няма как да не стане дума за винкел, квадратна ТРЪБА
А хейт е модерен термин .... описва поведение в интернет, което е все на контра ....
Уфффф ше ползвам чуждица--- обратното на ЛАЙК
![]()
хейт означава мразя,не харесвам преведено 1:1 от английски на българскиСкуиз си е термин .... ако щеш и в бриджа
Аз и шорткавъринг казвам .... ама ако сме форум за металургия ...
Няма как да не стане дума за винкел, квадратна ТРЪБА
А хейт е модерен термин .... описва поведение в интернет, което е все на контра ....
Уфффф ше ползвам чуждица--- обратното на ЛАЙК
Абе , ти да не си Пастора от Джорджтаун , къде изтрови ония 1000 човека у джунглата на Гвияна ????Гледам яко си ги зарибил тука 5-6 сектанти ..............А каже некой дума за Пастора и у джунглата + куршум в тила ..............
....... Ще им раздадеш чашките по некое време , .................. Ама все простовати ги подбираш ..........Забелязал ли си , че къде -що има некой по умен , все те подиграва ....така - леката те плъзга ....без ХЕЙТ
......................... Аре , само да не ме караш да пиша никове , че ще требва да дописвам
![]()
Absfresh (28-04-2015)
Аз много ти се кефя на Самоопределянето като ВоинАбе , ти да не си Пастора от Джорджтаун , къде изтрови ония 1000 човека у джунглата на Гвияна ????Гледам яко си ги зарибил тука 5-6 сектанти ..............А каже некой дума за Пастора и у джунглата + куршум в тила .............. ....... Ще им раздадеш чашките по некое време , .................. Ама все простовати ги подбираш ..........Забелязал ли си , че къде -що има некой по умен , все те подиграва ....така - леката те плъзга ....без ХЕЙТ
......................... Аре , само да не ме караш да пиша никове , че ще требва да дописвам
Какво бориш ... С КАКВО .... КОГА ....КЪДЕ ....
По Студентски Град вечер .... лозунга, че си ВОИН може да работи)
Ма на мен ми е смешно))))))))