и аз се нахендрих по същия начин кат тебзлатото започва да ме изнервя вече
сега докато пробие и вземе някаква посока може да го бутаме още седмица-две
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Novak (21-04-2015)
Аз също гледам тъпо графиката...........
Тъкмо се зарадвах, че ще си затворя среброто с приличен профит и то пак падна ....
Дори си взех още от 16,02 което може да се окаже поредната грешка. Поне късото злато от 1205 не бързам да затварям.
п.п. кои е този филм с тия зомбита???
Аз сега се мъча да гледам Спартак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На часовата има сметкоубиец, като избие сигур ще стане правоъгълник и чак тогава ще си хване посоката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
The Walking Dead (on Wall StreetАз също гледам тъпо графиката...........
Тъкмо се зарадвах, че ще си затворя среброто с приличен профит и то пак падна ....
Дори си взех още от 16,02 което може да се окаже поредната грешка. Поне късото злато от 1205 не бързам да затварям.
п.п. кои е този филм с тия зомбита???
Аз сега се мъча да гледам Спартак.)
Ни от златото капе, ни от среброто. Играта е съсредоточена в индексите явно тия дни и върху AUD и NZD. Другото лапа мухите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
pablo (21-04-2015)
Сложих си лимит на последната добавка 16.22. /голям съм оптимист/.
п.п. В Ловеч люляка сега цъфти и аз отивам да се разходя сред люляците с цел да се отърва от лошите мисли...
D-12 (21-04-2015)
еееее, трябва да ти дойда на гости тогава да ме разведеш из Ловечуахахха
пък ако хванем от златото нещо, ще почерпаиначе ти от среброто
уахахаххаха
pablo (21-04-2015)
Тук при нас е е*ати зимата. Измръзнаха ми ушите от обедното разтъпкване, преди час започна и да прикапва. Студ навън, студ и на пазара
Но най-топлото предстои![]()
pablo (21-04-2015)
Май ...преди да пада златю , ще опита пак 1270 долара ми се струва ...![]()
Да кажем че първо 1207-10 и няма начин да не опъне някое шишче да обере стопчетата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
mck (21-04-2015)