Дано не хукне да ги гони,
хубав си е червения седмичен бар![]()
Дано не хукне да ги гони,
хубав си е червения седмичен бар![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Тук си купих, скоро не съм имала сделки, дано не ме подлизне
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
вчера тук беше муден ден с няколко тигела на зиг-заг днес рейнджа е още по свит и предполагам ще е изнервящ поне да сед обяд по американските новини но дано не съм прав![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отнесе ме.............................................. ......................
нда проби вчерашния минимум и съпротивата на 118.80 и май се очертава часовия бар да затвори под нея ще търсим следващата на 118.40
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани да те питам, на лаптопа на майка ми постоянно изскачат някакви реклами нещо даси купиш, чистих го , ама продължават, дай акъл какво да направя
да не би търсещата машина да не е гуглето провери в настройките на браузъра да не го е завладял оня гадния сайт за реклами
нещо такова, през гуглето влиза, деинсталирах мозилата и наново я инсталирах също, ама пак
Spekulanta (17-04-2015)
незнам това не съм проверила, а в момента не е при мен да го погледна