Emil Enchev (07-07-2012)
МИ идеята на начинанието не е ли да правиш колкото се може повече пипове като изкарваш добри пари, то и аз изкарвам пипове,ама с моята 1000$ сметка....не бих казал че правя много пари на месечна или 3 месечна база...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен това си е много важен критерий,защото боравенето с големи суми създава допълнителна отговорност и неможе да се допускат компромиси с търговията и да се експериментира.Всичко трябва да е ясно и под контрол защото тогава една грешка може да е фатална.И само така може да се научи един трейдър да не допуска грешки,т е все едно си е сложил главата под гилотината и знае че ако загуби парите ножа пада![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трейдърство си е занаят и професия,като всяка друга, която изисква материална отговорност, хайде стига го правете на нещо велико и невъзможно, когато човек е свикнал да носи отговорност за решенията си може да успее, това е първото което трябва да се научи според мен.
В други професии също се носи материална отговорност и няма ли последствия от всяко решения.Разликата е че резултата не се отразява на секундата в баланса.
И естетвено, че става въпрос за пари- всеки работи за пари, учи нещо, за да може в последствие да изкара пари и т.н.
Както тук, така и в останалите професии.
Novak, Неможе да сравняваш другите професии с трейдърската.Тук е доста по-напечено.При другата работа също има напрежение ,но знам че като си спазвам задълженията накрая на месеца заплатата идва и няма никакъв начин да ми вземат обратно вече изплатените заплати,колкото и голяма издънка да направя,най-много да приключа с тази работа и да почна друга.Има голяма разлика според мен.Трейдърство си е занаят и професия,като всяка друга, която изисква материална отговорност, хайде стига го правете на нещо велико и невъзможно, когато човек е свикнал да носи отговорност за решенията си може да успее, това е първото което трябва да се научи според мен.
В другите професии какво не се ли носи материална отговорност и няма ли последствия от всяко решения.Разликата е че резултата не се отразява на секундата в баланса.
И естетвено, че става въпрос за пари- всеки работи за пари, учи нещо, за да може в последствие да изкара пари и т.н.
Както тук, така и в останалите професии.
Явно не си работил нещо, при което от решенията ти и от действията ти да зависят много неща.
В срядата един ми каза, че не можеш ли да правиш по 40пипа на ден и не си ли милионер от трейдинга, значи не ставаш за трейдър
Като се замисля, си е почти вярно. Но познавам и хора които са в този бизнес и се издържат от това, а не са милионери. Та кой колко пари прави от трейдинг си е единствено и само негова работа.
Единственото условие е да е активен трейдър. А дали ще изкарва 5К или 500К на месец лично мен, въобще не ме вълнува. Виж начина по-който работи определено би ме заинтересувал.
Аз например съм взаимствал много от Джо Рос и Ал Брукс, но на нито един от двамата не познавам дори дребни детайли от начина им на живот. Но е факт че това което казват върши работа. А не мен ми трябва да върши работа.
Nasko (07-07-2012)
Ами да ,има и такива служби при които зависи много от решенията които ще вземеш,например съдия,лекар,военнокамандва щ,маркетингов стратег,диспечер ,полицай и т.н.Има професии с голяма отговорност,както се носи наказателна отговорност за грешки при работа.Моята работа не е такава аз съм инженер и една грешка може да ми коства загуба на пари и време,но после ще наваксам,затова няма такова напрежение.
Интересен паралел съдия- трайдер.От единия зависят съдбите и живота на хората, а от другия само пари.
не казвам,че трябва да си милионер,ами да си успешен че да се издържаш и то години наред, само че не да изкарваш по 500$ на месец щото то по добре да си хванеш някоя работа,ами да можеш да си позволиш приличен начин на живот....В срядата един ми каза, че не можеш ли да правиш по 40пипа на ден и не си ли милионер от трейдинга, значи не ставаш за трейдър
Като се замисля, си е почти вярно. Но познавам и хора които са в този бизнес и се издържат от това, а не са милионери. Та кой колко пари прави от трейдинг си е единствено и само негова работа.
Единственото условие е да е активен трейдър. А дали ще изкарва 5К или 500К на месец лично мен, въобще не ме вълнува. Виж начина по-който работи определено би ме заинтересувал.
Аз например съм взаимствал много от Джо Рос и Ал Брукс, но на нито един от двамата не познавам дори дребни детайли от начина им на живот. Но е факт че това което казват върши работа. А не мен ми трябва да върши работа.