РЕДА прибра веке 25 пипа!!!
По-раничко сбърка леуко, че рано влезна,
че помисли, че е видял дневното дъно и
това допренесе за ранното излизане, но
52-53 пипа са си 52-53 пипа!!!
Пускайте ДАРИК бря !!! ПЪРПАЛИТЕ!!!!
70 години РИЧИ БЛЯКМОР!!
ДА ИЛЯДИ ГОДИН!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (16-04-2015), КинО (16-04-2015), fxg (16-04-2015)
БАБО МЕЦО дебнеш ли дебнеш ???????????
Защото на мен ми се привиждат едни 150 пипа
СЕЧ считано от тези нива![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е тия дет рАботим в Чистотата
Как да го пуснем тва Дарик бря![]()
... че на 3310 -ката съм пуснал Платформата![]()
Моят лимит е на горното Фърст Таргет по Процедирането
Стопът вече е на +40 пипа![]()
![]()
Давай Евроооооооооооооооо
ПП изпуснах добавка![]()
Преди малко бях готов да изхвърля монитора през ДЖАМА !!!
За днеска стига толкоз ... отивам да перна няколко бири, да си оправя нервите![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (16-04-2015), КинО (16-04-2015), Absfresh (16-04-2015)