Моите адмираций!!
............................................
----------
Повече към Спеко......................................
Моите адмираций!!
............................................
----------
Повече към Спеко......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80
Добро да е Юнако .............
Аз вчера му скъсах памперса на зеления долар $$$$$
И сега ще го дебна при първа по сериозна корекция
Ще купувам още и още до като не си постигна целта![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (16-04-2015)
Здрасти, далаверките!
Дълго ози от баш върха 0,7760 и стоп на 115 пипа
Неговата кожа как скочи, дано излезе импулс за начало на читав тренд![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
petar80 (16-04-2015)
Spekulanta (16-04-2015)
и тук е стигнало до съпротива снощи
къси по този случай![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (16-04-2015)
Към въпросният момент не се развиваше добре и я затворих до като беше на печалба но после си взех същия обем озита за йени.Ето това са твоите слова не съм ги писал аз
И ще ми кажеш че ти си ми казал какво да правя
Ти се връзваш като сладководна риба на новини и си готов
А аз го писах тук в тази тема с големи букви . че ще купувам при страшно лоши новини
И ще продавам при хубави новини (ФАКТ)
Аз избягвам озито да го търгувам през долара основно през еврото но и при йената на дневна ще видиш, че се намираме в много добри нива за вход /ози йена дълга от 0.91.120/.
Аз се уверих че единствената формула за успех тук на форекс пазара
Е да се научи човек да търгува хайде да не е дългосрочно
Ама поне средносрочно да си гони до дупка целите ...
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
pablo (16-04-2015)
минимум. другото е тинейджърска работа . много дим с кьоР фишек......................................
Тук определено си много прав
Озито е подходящо за дългосрочна и средно срочна търговия но през еврото или йената.
Долара е силна валута и се очаква през цялата година да е силна за това човек трудно може да търси големи печалби през долара...
Като хване 100-150 и трябва да е щастлив а през еврото 500-1000 може да си търси съвсем спокойно.