ЖЕТВАРЯ на ХЕР РЕДА отново сработи![]()
![]()
ЖЕТВАРЯ на ХЕР РЕДА отново сработи![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз помня аз какво съм казал ..................
И съм го сторил . а други или само на определени се вслушам
Но извинявай не и твоето мнение
Ти лично каза че затваряш дългите ,,,,,,,,,,,,,
А аз бях твърдо убеден че озито ще се качи![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta Пак нищо не си разбрал.
Опитай се да се съсредоточиш върху по важното ПОСОКАТА Е 0.80-0.82.
п.п. Слушай си когото си искаш.
Аз съм пълен с озита имам дори дълги за йени ти затварял съм дълго???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честито на удължилите![]()
даде ги тези дълги дето ми се виждаха вчера сутринта .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ето това са твоите слова не съм ги писал аз
И ще ми кажеш че ти си ми казал какво да правя
Ти се връзваш като сладководна риба на новини и си готов
А аз го писах тук в тази тема с големи букви . че ще купувам при страшно лоши новини
И ще продавам при хубави новини (ФАКТ)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Глеам на дневна, трендобръщащо 1-2-3...... Дали е само консолидацийка, ........идно убиване на темпото.......... Требе да го мъчим некакси.
Жоре както казах ще си чакам тук за моите 5-6 фигури
И това е ,както споменах вчера . това е рецептата за да стане човек богат ФАКТ![]()
GeorgiRR
Аз отворих с ПАММ сметката дълго ози почти от дъното
Да видят дебелите чичковци как се търгува с малко пари
И аз за да ги впечатля ще трябва да им докажа с факти
На какво съм способен![]()
fxg (16-04-2015)