Брей.....,тази кака още малко и ще го набие.....
http://www.bloomberg.com/news/videos...ess-conference
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (15-04-2015)
Ако все тъй рипа еврото като му скочат на Драги, може да организираме нещо...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
даваййййй долареееее
аз ще я затварям тази късичка
може и още да пада но за днес стига
успех на всички които продължават![]()
Добре, че е била тази дама да освежи скучния деннаправо съм потресен...
Отивам за коприва или гъби каквото има там само да се махна и да не гледам графиката дето е мъртвец.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айде затворих вече сергията
за днес толкова утре живот и здраве повече![]()
за втори път връща под 1,0600.. не е добре работата.. аз май ще пускам къси..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."