обаче Акулите пак хитри.. нищо нямаше по време на изказването и чак сега почна да катери..
обаче Акулите пак хитри.. нищо нямаше по време на изказването и чак сега почна да катери..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Имам една малка /0.05 лота/ чакаща на 1.0690 и може скоро да се активира.
Дали ще има сили днес или пак тоя Марио ще се окаже малко и незначително човече???
п.п. фундамента говори, че днес трябва да катерим и то здраво нооооооооооооооооооооо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега ще друсне пак по канадската лихва........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ами който има деца за взимане остава с празна кошница
но сега една къса пони да не съм капо![]()
Градините не работеха ли до 19 часа, поне такива спомени имам
Е, трябва да са ти живи и здрави, повечето учителки се сърдят като им закъсняват
petar80 (15-04-2015)
на моята дълга и оцеля стопа
сега местя стопа нагоре и я оставям
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (15-04-2015)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
какво му се случили на Драги, разпилели му речта(
........