Продатохте ли еврака от върха?
Защото аз да...![]()
Продатохте ли еврака от върха?
Защото аз да...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (15-04-2015)
ба той ако са заяжда още с Фафето.....може некой кайен да го бутне в канавката.....ма нема да е заради съдбата ми се струва.....Уф Олег, добре, че се обади, че се притесних .....
http://www.blitz.bg/news/article/331122
Сметай тоя как го боли главЪтЪ)
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Fafa (15-04-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Ибаааааа
Блиц написаха за атаката над Драги преди форекслайв
Те явно са задържали новината да не сринат пазаря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАБО МЕЦО сега когато Вас МЕЦАНИТЕ вЪ напече СЛЪНЧО
какво правите??? В смисъл ся като вече се запролети некви
ритуали имате ли. МЕДОВИНА да льокате, МЕКА ТОПЛИНА, КРУШИ,
танци-манци или пък МЕЧКАДАРСКИ свадби и т.н.???![]()
kmv (15-04-2015)
БАБО МЕЦО сега когато Вас МЕЦАНИТЕ вЪ напече СЛЪНЧО
какво правите??? В смисъл ся като вече се запролети некви
ритуали имате ли. МЕДОВИНА да льокате, МЕКА ТОПЛИНА, КРУШИ,
танци-манци или пък МЕЧКАДАРСКИ свадби и т.н.???
За такива ритуали ли питаш ?![]()
![]()
Иначе снощи метнах 3 бири да видя да не съм й забравил вкуса![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
таковат любопитни..............бухаххаха ..........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
РЕДЕ, според мен в Пз е имало няква мобилизация
Нит Дизела, нито Баче Герги са се мяркали![]()