Аз пък си купих, какъв този косач, за който говориш
Аз пък си купих, какъв този косач, за който говориш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И аз съм напазарувалАми жървар ли беше, косач ли беше
Не го помня как го бе нарекъл, сега ще потърся из форума
https://forum.bg/showthread.php?2728...=1#post1095319
https://forum.bg/showthread.php?2843...AF#post1117235
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лийви-мийви-шишарки. Не ги отрази пазарът. Остава речитативът и да ходим да си мием зъбите за лягане.
И 5 месеца тесен рейндж сме виждали, така че може и да сме по средата на мъките![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Като гледам тук много заприлича графиката на таз при евро долар
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
А дано, ама надали, стопчето ми е скъпо и не си го давам
Тук предупреждавам да се знае от всичкото трейдър
Че се приготвям за голямо мазно търпение
Иначе друг начин няма как да стане човек богат !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Помниш ли дето ти говорих, че посоката е 0.80-0.82? все още на там гледам въпреки лошите новини от Китай /какво им е лошото 7% ръст/.
Тази нощ пак не е лошо да стоим пред компа за новините в 4.30 ч.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и тук една къса
да видим ще познаем ли нещо от новините довечера или ще иде стопа