Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (15-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta
Ако ще и 5 $$$
Да пускаш да теглиш
Ако си търгувал по време на новини
Си обречен да ти блокират сметката
Казвам ти го от опит !!!
Веднъж го направих и втори път няма да ми се повтори![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Незнам, незнам и доколко е така, аз оплаквания нямам, да има моменти дето са ме бавили от проверки и по зял месец не съм я търгувала тая сметка.
По-всяка вероятност филтъра влиза над определена сума
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Т.е. извода е един : не трябва да се пипа по време на новини, винаги губишАко уцелиш не ти изплащат парите, а ако загубиш тогава няма проблем (сделката е редовна)
![]()
по време на новини до колкото помня от правилата
не трябва да минаваш профит по-голям от 10 % от акаунта
Моята печалба 170 $$$$$$ суха пара
Не ми ги признаха
Тук в Нюрнберг има едни заведения с червени фенери
Знаеш ли колко е приятна обстановката
----------
А пък какви каки има ще ти падне МАНТИБУЛАТА
С дълги опънати бедра до ушите![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
От инстата ли ти отговориха така, или ти правиш извод. Щото аз направих един скалп против всякакви правила, може би под минута, по време на новини. Бех натоварел яко каруцата с 50 лота. И ковнах 1300 долара отма!! От тях заявих за теглене 700!! Мотаха ме две седмици. Питам ги, "ами в момента ти правят ревизия от финансовия отдел"!! Питам след няколко дни, "правят ти втора ревизия"!! Бах мааму! Изгорях, си викам. Но накрая дойдоха. И другия куриоз, получих смс от нашата банка че са ми преведени в 21.00 вечерта. Не очаквах че в извънработно време вървят парични преводи.Ако си търгувал по време на новини
Си обречен да ти блокират сметката
nnikos (15-04-2015)