по-важния въпрос койт стои на дневен ред според мене е да се намери някой от Хамериката да ги прави тез преводи да ни праща парищот ний да пращаме колкот и да е евтино все е разход
![]()
по-важния въпрос койт стои на дневен ред според мене е да се намери някой от Хамериката да ги прави тез преводи да ни праща парищот ний да пращаме колкот и да е евтино все е разход
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (14-04-2015)
таксите по преводите до сега ме е спирало да работя с Хамерикански брокита.. ама ся вече ще се замисля щот 1% такса не е много..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (14-04-2015)
е то кът за наште суми и 3-те процента на скрилове-мрилове не са толкоз многоспоред зависи вече и след туй дали кешовица се тегли или как там се процедира
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
звездоброец (14-04-2015), kypa (14-04-2015)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (14-04-2015)
kypa (14-04-2015)
туй депозита е светотатство спрямо бонбонукса, трябва със закон да се забрании аз занулявам в рамките на няколко часа, ама депозит за нищо на света
![]()
звездоброец (14-04-2015)
цяла година кът ги събирам едни 20 долара и после 0,60 цента ми изглеждат много.. инак не са ми проблем тез 0,60 цента инак да ги похарча безпричинно..
kypa (14-04-2015)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
звездоброец (14-04-2015), kypa (14-04-2015)
тъй верно... и аз миналата година кът успях да изтегля - цели 2 долара и 20 цента дет инстата ги начисли кът лихви след един колец - много са 60 цента наистина![]()
звездоброец (14-04-2015)