и аз мисля че ще е за къси утре долара е слаб а и утре има новини за него и по прогноза не са добри
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
здравейте аз тук сега ще пусна една късичка
давайййй доларееее![]()
Дерзай, аз затворих онова прашясалото дълго............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз пък съм на дълги днес от 0,7710
ами пък нямам графика да кача, така че може и да лъжа![]()
jivko78 (09-04-2015)
Може, ама е почти сигурно, че лъже Живко, щото не доказа друго,
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak Защо го търгуваш озито през долара?
Аз го търгувам през еврото и късата от 1.4350 вече гони 500 пипа.
п.п. Още малко и ще я кача в темата 1000 пипа!!!