Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък седя на зрителската скамейка и цъкам късо ли , да е дълго ли е да
, пък те все излизат 50/50
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Seriojka95 (07-04-2015), Skp (07-04-2015)
Най-добрият учител е загубата, а печалбата самa от небето не пада
Който взема, си пълни ръката.
Който дава, си пълни душата.
Аз от 1.4885 пуснах някакви дълги, но нещо не ми харесват. Ще видим де............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айде и аз се качвам на влака
в южна посока
давайййй доларееееее![]()
Един нагоре...друг надолу...ай вземете се разберете и казвайте къде да се закачам
Днес малко айляшки го дадох и си останах със сутрешната позиция ...
Сега пък май е късно вече...ама що да е късно? Никога не е късно да станеш за резил.
----------
Чакам си моя максимализъм ! Юп...![]()