Няма, или поне мойта щерка досега не е имала такова нещо, асме на финала
Няма, или поне мойта щерка досега не е имала такова нещо, асме на финала
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не съм убеден дали във всички училища но имам познат бивш офицер който преподава в гимназия мисля че на десетите класове един час в седмицата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Учат устройство на пистолет ,автомат видове химически оръжия нещо такова, но такова каквото беше едно време военното обучение не е,нещо като за обща култура
Аха, да очакваме и "гангстерски" изпълнения вече, за какво им е да знаят устройство на пистолет... ей.. еййй... яд ме застигнаВместо на дисциплина да ги учат, ги учат как да се правят на гангстери след време
Няма да е зле да ги научат на първо време оцеляване при природни бедствия, че как ни е подкарало
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark