Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука съм къси от точно 12000... няма за кога да ги бавя повече късите...................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
то ханализаторите говорят за едно корективно обърнато H&S на големите графики дето ако се получи отваря едни поне 5 фигури.....ма нещо ми се невярва толко лесно да е....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мдааа......е,те сега я фтасахме,вече.....
Некои ора.........знаят,за какво иде реч.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ииии лоши хора ....
И аз затворих вече късите...а мислех още да ги държа.
Джей, какво е това розАво кафе?
С ягоди ли е?![]()
дока не докосне 11800 хич и не мисля да ги маам късите.. има да се влачи надолу до края на седмицата..
Fafa (01-04-2015)