Обещаваш ли.............................................. ....
Обещаваш ли.............................................. ....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Чекай.....чекай...манко.....
За,некакво "снощи"говорите.....сега,отно во некаква среща "долу след 3-4ч".....
Тука,некаква игра има...........Ко,туй нящо......
Пък,нии с Джей сал кайвета и рози,фърламе кут ненормални.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (01-04-2015)
мирише ми на некаква неморална работа.....с обещано....то не е като завещаното ма пак е нещо......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
.....................
Фсичко е по разписание.............................. .........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми и аз,до 8г. свирех на цигулка.........мъ,Паганини не стана от мен...
Мъ,глуедам и не вярвам,на ушите си....Манко,по-нагоре некакви обещания,се разметат....
Вече,параноята ме гони........ил не съм си пил апчеетаата.....Ненам.....![]()