Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз тук на тази двойка току що и влязох късо селлл и пак късО
Да видим ще мине ли номера на китайката !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (01-04-2015)
Тепърва ще излита тая двойка през този месец, въпрос на време е![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но да ти кажа аз вече съм ги затворил моите .............
Влязох къс на кивито за по дългосрочно !!!
Така е Живко винаги съм казал че тук съм в този форум
както и с каквото да помагам . и най вече и с каквото мога да се науча от вас нещичко![]()