TWizard (01-04-2015)
Ухаааа......много,профита го нищят даксот...
Ефче,ха добре дошла.....
Рибарчето......как е????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Руската........връзка,ме разконцентрираше...близо седмица.Днеска им теглих,една.....
Сега,след неколко партий шах и кибичене,по слънчеви кайвета....Вече съм ОК...
След 1-2ч. по едно Наздраве.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
винаги............ аз зъм запалил и подгрявам, да не се явъ неподготвен..........................
Me4oBikov (31-03-2015)
----------
[/COLOR]добро утро железничари....................... персонала Ви моли най-учтиво при тръгване на влака да сте се настанили удобно в седалките и да сте със сложени колани. ... очакват се резки спадове по време на движение......... най -вече при потеглянето на влака![]()
Ами ако не сме секачили?
Чакайте да се качим поне де....
Не тръгвайте така без нас.не за друго , но не нощуваме по вагоните...
![]()
TWizard (01-04-2015)