това Ози го строшиха от бой.. още в петък един колега ми каза да продавам заради лихвите ама аз не му обърнах много внимание..![]()
това Ози го строшиха от бой.. още в петък един колега ми каза да продавам заради лихвите ама аз не му обърнах много внимание..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (30-03-2015)
Да си стои, зае*ал съм го, колкото изкара. Движението до момента е прекалено малко за 4ч фрейм, че да мисля за местене на стоп
----------
Тази голямата планина на прима виста има потенциал за спускане по склона. Четвърти дневен бар е в червено. Може и да опита някакъв тренд да заформи. Гледам че до 1-2 бара на 4ч фрейм ще ми влезе сигнал за скъсяване и на кивито![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
petar80 (30-03-2015), pablo (30-03-2015), звездоброец (30-03-2015)
D-12 Аз по традиция не продавам озита и сега само гледам и си местя лимитите:
При евро ози днес вдигна лимита на чакащата с 200 пипа до 1.43500 но следващите дни може и още да ги вдигна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз при евро/ози чакам сигнал за продажби по 4ч, т.к. седмичния тренд ми е още надолу. Но докато излезе, може да се завъртят няколко стотин, ако защо не и за КЛУБ 1000, пипа от къси кенгура![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (30-03-2015)
Ако случайно решат да си оставят лихвата не променена и се откажат да я свалят тук определено човек може да търси едни 2000 пипа...
п.п. Но за сега промяна в политиката на РБА относно лихвите е само мечта![]()
Седим......глуедам и се пулим,щот немоем да мислим....
Мъ,късите....май,жъ почакат......![]()
определено тука трябва да се играе само на къси.. ще чакам поне малка корекция за да влеза..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
може и да слезе аусито още някоя фигура надолу,
но не е за пренебрегване варианта да се качи повече преди това![]()