Браво!Аз квот мога съм направил ....
ЛЕД крушки, фурната така съм сложил, че да топли у нас а не глобално ....
Ползвам метрото, место колата
Кат точа от Замунда, рядко трия ... да няма триене
Рядко заключвам у нас .... триенето ....
И през пикане пускам водата .... пак по тая причина)
За водата в тоалетната сложи едно 2 л. шише вътре и ефекта ще е същия - по-малко обем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
И аз гледам колкото се може по малко енергия да използвам, всичките ми крушки са енергоспестяващи, но искам и аз да сложа ЛЕД навсякъде, трябва всички да започнем да се замисляме за по рационален начин на живот без да пилеем ресурси под каквато и да е форма !Аз квот мога съм направил ....
ЛЕД крушки, фурната така съм сложил, че да топли у нас а не глобално ....
Ползвам метрото, место колата
Кат точа от Замунда, рядко трия ... да няма триене
Рядко заключвам у нас .... триенето ....
И през пикане пускам водата .... пак по тая причина )
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
LED достатъчно силни ли са да осветят една стая, какви характеристики се гледат ? В момента имам 2 енергоспестяващи по 18 вата мисля, че бяха, но не помня точно, 1400 лумена, което отговаряло на нормалните от по 75. Някой, ако разбира повече, нека да обясни какви харастеристики се търсят при LED.
kircho (30-03-2015), Нерегистриран (1)
Какво общо имат дъждовете и България ???Не знам някой дали е чувал, но даваха специален филм за това, че кравите замърсяват околната среда колкото всички заводи и коли взети заедно, някой ще попитат как ами пърдят много и отделят метан и тва не е някаква шега, има го с доказателства ! Изсичането на горите допълнително изостря ситуацията. Топенето на ледените шапки започна усилено през последните 10 години, но в последните 2 беше най - зле, последната година замръзнаха едва с 10% което си е красноречиво за непрестанните валежи в нашата държава ! Много малко хора се замислят за първо причината на проблема и се питат какво му стана на времето, просто времето се разболя от "човек" най - гадната възможна болест !
При нас нито индустрия нито крави да отделят метан...
В планините колкото искаш сняг ... Това с глобалното затопляне е някаква огромна лъжа или по точо ЕКО рекет но пък в сметките за ток е отразено
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Не знам ти от кой град си, но тук където живея аз, дъждовете са много голям проблем и ако продължи да вали по този начин ситуацията ще се окаже пагубна за единствения ни поминък зърнопроизводството, а и не е нужно кравите да са тук, в Америка има и за тези държави които нямат там отглеждат милиони ... , това че тук няма по никакъв начин не ни топли ... Може и да е спекулация с глобалното затопляне може и да не е , други казват че се очаква малък ледников период, човек не знае на какво да вярва, но едно е сигурно времето се променя и това има своите последици !Какво общо имат дъждовете и България ???
При нас нито индустрия нито крави да отделят метан...
В планините колкото искаш сняг ... Това с глобалното затопляне е някаква огромна лъжа или по точо ЕКО рекет но пък в сметките за ток е отразено
Нерегистриран (1)
Може би се повтарям, но и да се потретя, важното е да се изясним. Проблема при нас е локален и е предизвикан от безразборната сеч на гори. Дори и там където се залесява се прави с иглолистни, които не задържат влагата в почвата така добре, но се предпочитат, заради по кратките срокове, в които стават годни за да се ползват за дървен материал. Май само Странджа остана относително незасегната, но не за дълго. Мораториума за износ на дървесина трябва да се удължи на 30 г. поне и да се залесява...Не знам ти от кой град си, но тук където живея аз, дъждовете са много голям проблем и ако продължи да вали по този начин ситуацията ще се окаже пагубна за единствения ни поминък зърнопроизводството, а и не е нужно кравите да са тук, в Америка има и за тези държави които нямат там отглеждат милиони ... , това че тук няма по никакъв начин не ни топли ... Може и да е спекулация с глобалното затопляне може и да не е , други казват че се очаква малък ледников период, човек не знае на какво да вярва, но едно е сигурно времето се променя и това има своите последици !
Нерегистриран (1)
Защо разрешиха тая безразборна сеч, затваряха си очите толкова години и сега с години ще страдаме щото дърво лесно не расте колкото и да зелесяват
Нерегистриран (1)
Еми ако имахме акъл както руснаците, като изсечем дървото да засеем на мястото ново,ама откъде да се сетим за тази простичка идея....
Нерегистриран (1)