Абсе щеше да ме открехваш на разни пинизи....па ме забрави бря.....![]()
Абсе щеше да ме открехваш на разни пинизи....па ме забрави бря.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
аз напазарих от текущи нива, цел дневния пивод
нтнтнтнтнтнтнтнтнтнтнт
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко да те открехна, дадоха ми достъп да гледам един ликвиден пул , където се качват поръчките на доста от първичните играчи на пазара. Зарибяват ме да си отворя сметка.
Би могло да върши чудесна работа, но като имаш някаква що годе зона, иначе файда йок. Виждаш някаква яка цифра, ама роботеца вече е направил 10те пипа тик и е стигнал до обема.
Пробвам и аз да го играя хфт при фхцм, но резултата ми е плачевен. Хем съм на 0.1-0.5 пипа спред. Средно 2 пипа на сделка ми идва със слипа. Общо взето трейдвам за слипа.
Дукас на демото ги правя сами да си говорят, но засега не се престрашавам пак да отворя сметка там.
едит: имам някои дни дето буквално си мисля, че съм хванал дедото за шпифера. Дни като днес тотално ме опровергават. Абе гоня си опашката като някой кучак с кръг.
Последна редакция от Absfresh : 27-03-2015 на 16:55
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса, те ся Американците кат им е край на тримесечието ....
Немат ли файда да напомпат доларя .... та да са напомпани отчетите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Посоката ми е само една и тя е към паритет.
Заради тая шибана вола стоповете ми идват много големи, оттам обема малък.
Как сте агънца???
КинО (27-03-2015)
на М5 направи двойно връхче..............
..........
Добри ден
Значи без РЕДА не можете да подържате посоката!!!
Да не вЪ остаи ЧИЛЯК !!!
Тя и БАБА МЕЦА се уЯДЕ и никва е няма.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Ами , че ти какво мислиш прави ецбто сега.
После всички доволни. Държавите ще плащат ниска лихва, като се появи риск апетит и дойдат яко инвеститори отново , цената на дълга ще се качи и ецб на мега профит. Идилийка.
Наскоро изкупиха гръцки дълг от пазара, по който гърците плащаха 12% лихва, калкулирана в цената на дълга. Около 2.5 милиарда евра спечелиха ецб и сега гърците реват да им възстановят тези пари, защото не било честно да се печели на гърба на отрудения гръцки народ, заграден от лихвари.
Как сте агънца???
Точно това мисля че правят, заради това и акцентирам... че то понякога играта е "прее&и другарче"Ами , че ти какво мислиш прави ецбто сега.
После всички доволни. Държавите ще плащат ниска лихва, като се появи риск апетит и дойдат яко инвеститори отново , цената на дълга ще се качи и ецб на мега профит. Идилийка.
Наскоро изкупиха гръцки дълг от пазара, по който гърците плащаха 12% лихва, калкулирана в цената на дълга. Около 2.5 милиарда евра спечелиха ецб и сега гърците реват да им възстановят тези пари, защото не било честно да се печели на гърба на отрудения гръцки народ, заграден от лихвари.
Последна редакция от mck : 27-03-2015 на 17:07