Плуто, къде ти е таргета на дългото................
Плуто, къде ти е таргета на дългото................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Предполагам към 11870 .........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (26-03-2015)
Novak (26-03-2015)
Браво!
Обаче го избута...аз не устисках до края.
Прибрах каквото прибрах...възвърнах загубите и си седнах на ръцете.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз така,......................................... ............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
pluto1, добър си .......прзнах те!
И за късите на пеперудата и за тук.![]()
ми врутнах няколко телефона . затова се засили. сега не МОО го запра . ще делим разходите
с това замотване има още пътници без билет
----------
сила , къде си . няма ли а додИш да му Фърлиш спирачката ,беййй..............................
Еййййййййййййййй............за втори път ми го въртите,един и същ номер....
Вчера и днеска.....Жъ,се откажа от следобедният кафепой и партия шах.....![]()