Споко!
Помагам ........колко да е зор?
То нагоре все е зор![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз пак, обаче както все ме вади тук, да не съм каръка
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Направи магия против карък....![]()
Сутринта и аз дадох стоп тук...не си само ти.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айдееее дееее......
Бутайте , че цял ден нищо и никаква не я вършим![]()
още едно дънце нема ли да отпуснете.........какво толко сте го заритали нагоре...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Отпускаме ти Джей....
Ама без мен...аз излязох.
Кквото искате вече...дънца, връхчета, среди....не ми пука.![]()
еххххх пак нема радост...........резнах му фейк пробива на ренджа.....и ме изритаха докат гледах едни плюсове......
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....