Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жалко, че в Канада няма импулсни телефони.Тук не само колекторните фирми ще ти звънят, но и всякакви фирми да ти предлагат какви ли не промоции - основно нови прозорци за къщата, климатици, почистване, грижи за снега през зимата или тревата през лятото... Скъсват ми нервите от сутрин до вечер - нали седя по цял ден в къщи. Особенно нахални са през уикенда..
Навремето жена ми, която е психолог, доста пари правеше в София с един такъв телефон, на който и звъняха млади разплакани изоставени девици...А аз се ядосвах, щото БТК и взимаше 45% от печалбата - такъв и беше договора...![]()
Последна редакция от Bibco : 26-03-2015 на 10:54
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
D-12 (26-03-2015)
Жалко, че в Канада няма импулсни телефони.Тук не само колекторните фирми ще ти звънят, но и всякакви фирми да ти придлагат какви ли не промоции - основно нови прозорци за къщата, климатици, почистване, грижи за снега през зимата или тревата през лятото... Скъсват ми нервите от сутрин до вечер - нали седя по цял ден в къщи. Особенно нахални са през уикенда..
Навремето жена ми, която е психолог, доста пари правеше в София с един такъв телефон, на който и звъняха млади разплакани изоставени девици...А аз се ядосвах, щото БТК и взимаше 45% от печалбата - такъв и беше договора...
Bibco да ти пращам карта и ще делим........................................ .......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (26-03-2015)
Най-креативните личности за 2014 :
http://econ.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0...899_at.15.html
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
D-12 (26-03-2015)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Bibco в ЕС работят тука нашите екстрасенси работят и с испански номера ти трябва да питаш че вашите са едни криви
Един приятел беше тука не можа да се оправи с канадския тел та си купува наш
Не ви ли се струва, че богатите стават все по-богати, докато средната класа си стои на едно място? Икономическото неравенство е гореща тема в момента, а повечето хора дори обвиняват богатите в някакво нечестно неравенство.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kak-da-mislim-...id-136586.html
Колко от нас не търсят линейна печалба???
Колко от нас гледат през призмата на логиката???
Последна редакция от pablo : 29-03-2015 на 08:41
Относно въпроса за милионерстването - някак не може ли с форекс да се случи.
Да измислим начин да манипулираме пазара така, че да тръгне в "правилната посока![]()
ми и аз искам да станеммильонер ба............................
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Требва да знаете, че винаги когато някой си постави за цел да изкарва голяма сума пари, се намира и някой който да се опитва да му я вземе![]()