Предполагам винени................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хеллоу...
Търгувате ли, пиете ли?
Днес никаква не я свърших аз. Малко от еврото си взех и ме хвана пак липсата...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз да ти кажа от тез пеперуди нищо не разбирам ето ти моята стратегия
И хубавичко я запомни http://prikachi.com/images/857/8005857G.png
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Колеги......Да,Ви замоля да нема заяжданка и злоба....
Пазарот,против нас е.Брокито също...Навън излезнеш....намусени чиляци....
Язе,днеска сум ЕКСТРА.....и от към....пазарят....
Нека,да живеем задружно.............
Браво!
И аз си мисля, че е добре с каквото можем да си помагаме и да сме заедно срещу пазара и брокитата и да вадим парички.
Пък и като има пари човек е по-благ и добър и с настроение...
Me4oBikov (25-03-2015)
стандартни индикатори. нищо интересно. всеки начинаещ така започва, разбирам те , докато не си изгради нещо индивидуално. не виждам НИЩО ,които да се запомня.Аз да ти кажа от тез пеперуди нищо не разбирам ето ти моята стратегия
И хубавичко я запомни http://prikachi.com/images/857/8005857G.png
![]()
Плуто, нека си търгува както му харесва на човека.
Ти храни пеперудите и захарна вода им давай, пък и на нас картинки показвай...
Не се пАли .Няма причина.