у редовата тема се водят тез разговори обикновенорано рано сутрин Началника строява Хора и Жуотни
![]()
у редовата тема се водят тез разговори обикновенорано рано сутрин Началника строява Хора и Жуотни
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опитваме се да кажем и че ако някой "познае" следващите 2-3 пъти, а друг сгреши, може този, който е сгрешил да е по-добрия трейдър. Откриваш ли логика в това?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ходих на един семинар на бенча , и там имаше една госпожица която твърдеше , че на седмица вади по 600 $ от сделки , и тогава я попитаха "а знаеш ли защо печелиш?" тя отговори , "защото цената върви в моята посока" (този отговор ме накара да се замисля къде съм всъщност аз и какво аджаба правя тук) , чух и друг въпрос по време на срещата от нея "какво е добавка" (това ме накара да си отговоря на въпросите по-назад : аз стоя до трейдър машина който печели пари ама не знае защо и аджаба аз не трябжа да бъда тук)
----------
Ок , значи според теб форекс стратезите на Дойчебанк или на Голдмън или Мерил които правят седмични , месечни , годишни прогнози (а дори и скоро четох едно от Австралия , че златото 2030 година ще е 3000 $) са за нищо там , то че пазара се променя постоянно , променя се , но всеки тук в този форум е различен , някой е бичи друг мечи , всеки човек вижда различно нещата (или аз бъркам ) . (:Това хубаво, че си спечелил. Браво. Но ми смешно. Ти идоли ли си търсиш? Каквото и да напишем, пазарът е динамичен. До края на седмицата много неща/фундамент/, могат да се случат. Един ще познае, друг не. На следващия път обратното. Повечето тук се опитват да ти кажат, че не са синоптици. Опитваме се да следваме пазара, и неговите сигнали.
Последна редакция от Neo : 22-03-2015 на 16:20
kypa (22-03-2015)
Не ми е ясно защо ги провеждат тези курсове. Навсякъде са поставили деца който нямат представа от форекс. Преди време се обадих на Варчев в централният офис но те не могат да отговорят на най - елементарния въпрос.Ходих на един курс на бенча , и там имаше една госпожица която твърдеше , че на седмица вади по 600 $ от сделки , и тогава я попитаха "а знаеш ли защо печелиш?" тя отговори ,
kypa (22-03-2015)
Все повече и повече започвам да се съмненявам, да не си един съфорумец, който скоро време не е посещавал форумаАми както виждаш съм ти отговорил пълнометражно, и ти обясних какво точно имам в предвид (: , като отидеш да пускаш мачове прогноза или стратегия правиш ? Ако курсът не отиде , стратегията се променя в движение , аз не съм казал че няма да я променя и ще я следвам дословно , казвам в Уикенд анализа си , че това очаквам , и това е същността на тема , искам да видя кой от нас може да направи най-добрата преценка в ден в който няма пазар , а аз ще следя това което всеки един напише , но като гледам няма много споделящи ): следователно или хората си нямат понятие какво правят и нямат стратегия (теоритичните трейдъри) или просто са скръндци и не си казват мненията
, аз лично забелязвам от това какво кой пише , че само около 10 човека дефакто си имат понятие какво правят , другото що пише на теория знаят всичко ама на практика цент ги няма.
![]()
![]()
![]()
![]()
kypa (22-03-2015)
Тук не сме да си мерим пишките за това кой какво ще познае и кой е по-добър трейдър а за това дали можеш да правиш стратегия в ден когато пазара не е активен (: (то си е индивидуален кеф твоя да е по-голям от на другите) (:
----------
М не съм , мен февруари ме направиха реферал на едно аверче което от бая време трейдва , и ме зариби , (: Казвам се Антон приятно ми е ( ако някой има път към Пловдив в петък или е тук ) имам рожден ден на 27 и ще сме в бар Фабрик , ще се радвам ако някой колеги от тук дойдат (:
kypa (22-03-2015)
В малко по-дълъг период, ако следиш тези прогнози, ще видиш, че и те си ги променят. Ще останеш много изненадан, колко малко познават.Ходих на един семинар на бенча , и там имаше една госпожица която твърдеше , че на седмица вади по 600 $ от сделки , и тогава я попитаха "а знаеш ли защо печелиш?" тя отговори , "защото цената върви в моята посока" (този отговор ме накара да се замисля къде съм всъщност аз и какво аджаба правя тук) , чух и друг въпрос по време на срещата от нея "какво е добавка" (това ме накара да си отговоря на въпросите по-назад : аз стоя до трейдър машина който печели пари ама не знае защо и аджаба аз не трябжа да бъда тук)
----------
Ок , значи според теб форекс стратезите на Дойчебанк или на Голдмън или Мерил които правят седмични , месечни , годишни прогнози (а дори и скоро четох едно от Австралия , че златото 2030 година ще е 3000 $) са за нищо там , то че пазара се променя постоянно , променя се , но всеки тук в този форум е различен , някой е бичи друг мечи , всеки човек вижда различно нещата (или аз бъркам ) . (:Ние не сме инвеститори, а трейдъри. Ти не си банка, за да държиш реални пари с месеци и години. Самият факт, че миналата седмица си си променил в движение "прогнозата", и затова си спечелил, трябва да ти говори много.
![]()
То сега май Варчев води лекциите , поне така излизаше на рекламата за София семинар , иначе аз отидох на последния модул , само да чуя дали няма да кажат някоя прогнозна , нещо , пък и да се запозная с някой и друг трейдър (: , уви не стана ):
kypa (22-03-2015)
Но и анализите на пазара могат да ги правят колеги който имат набран опит.Тук не сме да си мерим пишките за това кой какво ще познае и кой е по-добър трейдър а за това дали можеш да правиш стратегия в ден когато пазара не е активен (: (то си е индивидуален кеф твоя да е по-голям от на другите) (:
----------
Първите години не си спомням колко сметки съм съсипала.................................. .......![]()
kypa (22-03-2015)
Приятно ми е и на мен, аз съм ВасилМ не съм , мен февруари ме направиха реферал на едно аверче което от бая време трейдва , и ме зариби , (: Казвам се Антон приятно ми е ( ако някой има път към Пловдив в петък или е тук ) имам рожден ден на 27 и ще сме в бар Фабрик , ще се радвам ако някой колеги от тук дойдат (:
Онзи съфорумец не си беше споменавал името, но както и да е може и да бъркам
Мерси за поканата, но имам други ангажименти![]()