8 часа дневно... 3 години и половина 3.5*356*8= 9968 часа .................................................. .....
сложи и почивните дни.. 52*2*8 9136 часа, та 4 години!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa, a в тия 10 000 часа влиза ли ТОВА, че и за него си трябва време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
10 000 : 16 /двойна надница от мерак// = 625 дни : 256 /усреднено работни дни в 1 година / = .................. баси................
kypa (22-03-2015)
и то може да влезе, ама по-добре туй - http://btdigg.org/search?info_hash=7...1ebe65a4dbe199kypa, a в тия 10 000 часа влиза ли ТОВА, че и за него си трябва време
туй орджиналния вълчо![]()
Neo (22-03-2015)
Ами както виждаш съм ти отговорил пълнометражно, и ти обясних какво точно имам в предвид (: , като отидеш да пускаш мачове прогноза или стратегия правиш ? Ако курсът не отиде , стратегията се променя в движение , аз не съм казал че няма да я променя и ще я следвам дословно , казвам в Уикенд анализа си , че това очаквам , и това е същността на тема , искам да видя кой от нас може да направи най-добрата преценка в ден в който няма пазар , а аз ще следя това което всеки един напише , но като гледам няма много споделящи ): следователно или хората си нямат понятие какво правят и нямат стратегия (теоритичните трейдъри) или просто са скръндци и не си казват мненията
, аз лично забелязвам от това какво кой пише , че само около 10 човека дефакто си имат понятие какво правят , другото що пише на теория знаят всичко ама на практика цент ги няма.
kypa (22-03-2015)
Еми да , и малко по-късно през седмицата , успях правилно да си прегрупирам нещата и хопалянка 217 $ изтеглих , купих си 3 дюнера и една запалка на ОЦБ, както обяснявах , че тактиката се променя с времето . Мен ме интересува днес какво ще кажете за края на седмицата (:
kypa (22-03-2015)
туй как мога да го видя .......................и то може да влезе, ама по-добре туй - http://btdigg.org/search?info_hash=7...1ebe65a4dbe199
туй орджиналния вълчо![]()
kypa (22-03-2015)
туй торенткът филм от замундата се смъква
цъкаш там дет пише ''магнет линк''
или копирваш дет пише 'хаш' и у торент клиента го поставяш там дет пише ''отвори линк''
ку нямаш торент клиент - язе ползвам тоз: http://www.qbittorrent.org/download.php
Това хубаво, че си спечелил. Браво. Но ми смешно. Ти идоли ли си търсиш? Каквото и да напишем, пазарът е динамичен. До края на седмицата много неща/фундамент/, могат да се случат. Един ще познае, друг не. На следващия път обратното. Повечето тук се опитват да ти кажат, че не са синоптици. Опитваме се да следваме пазара, и неговите сигнали.![]()