Само при хубави сигнали влизай колкото и да те сърбят ръцете . спазвай дисциплината и това е !!!
Ако искаш да си успешен трейдър![]()
Само при хубави сигнали влизай колкото и да те сърбят ръцете . спазвай дисциплината и това е !!!
Ако искаш да си успешен трейдър![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
М , да . Във вторник има много новини от Великобритания , дано са силни .
----------
Очертава се голямо движение , после и САЩ имат силни новини , пак цирк![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каквито и новини да има посоката за мен е ясна .............
Но все пак да видим !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пеше видя ли моята графика ?????????
Как аз работя на едро и дебело![]()
petar80 (21-03-2015)
не несъм някъде на зад ли е ?
сега ще се върна да видя
аз вчера се вкарах в един филм и направо станах луд
опитах се да инсталирам още веднъж платформата на бенча и познай като се инсталира
всичко от старата платформа изчезна и се започна търсене на сметки ,пароли,настройване на графики
направо изпаднах в ужас![]()
Ето ти че забравих в коя тема качих линка
Погледни и сам прецени http://prikachi.com/images/254/7996254f.png
petar80 (21-03-2015)
просто идеално екстраЕто ти че забравих в коя тема качих линка
Погледни и сам прецени http://prikachi.com/images/254/7996254f.png
нека така да продължаваш
ще има да черпиш като се върнеш![]()
Spekulanta (21-03-2015)
Ония от Адмирала ми звъннаха
Да ме питат защо съм деинсталирал платформата им и съм спрял да търгувам търгувам с предоставения от тях Бонук
Аз има казах че не си струва да си блъскам главата![]()
и правилно, кой знае сега как се нервят
ти си гледай активата пък те да му мислят дали ще продължават така
да се гаврят с хората![]()