Закроти се тук малко под 121.00 и си мисля, че до края на седмицата няма и да мърда кой знае колко.
Закроти се тук малко под 121.00 и си мисля, че до края на седмицата няма и да мърда кой знае колко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (19-03-2015)
petar80 (19-03-2015)
днес тук са заредили едни опции бая големички и цената вече си е в обсега на една от тях
USDJPY 120.00 (USD 1.1bln) 120.50 (USD 900m) 121.00 (USD 3.7bln) 121.50 (USD 695m)) 122.00 (USD 2.5bln)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (20-03-2015)
Скъсих отново ,
дано не се окаже че съм в грешната посока![]()
предпочитам да си избере тези към 120![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз ще питам и тук ???????
Какво стана със Сайта на Инстата ???
Не мога да го отворя ........
Някой друг имали същия проблем ??????
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Явно имат някакъв проблем ,
и аз не мога да вляза - изписва ми грешка .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (20-03-2015)
И аз скъсих. Мисля, че би трябвало да падне чак към 117.50, където е силна подкрепа на дневна графика, ама явно няма да е за ден-два това падане.
На всеки случай движенията до момента очевидно не са импулсивни, а импулсът е на север - все още.
Значи трябва да си довърши корекцията.