Не търгувам новини, както и след затварянето на Лондон, така че не следя ФОМКИ не се съобразих, че янките са по лятно часово време
Дакса излетя в небесата![]()
..... но без мен
![]()
И аз не търгувам новини. Тоя фомк само разваля графиките. Цял ден нищо и накрая прави няколко шипа и пак нищо.
Дано утре и петък е читаво![]()
При петрола
В даксот си имаше
Ма аз искам в петрола да има че ми е по-лесен. Даксот много ми заваля сигналите и не са ми ясно изразени. Прекалено равномерни са му баровете.
L1914 (18-03-2015)
Как нищо ? Моето дълго си го прибрах на плюс...а знаеш ли какъв минус светеше....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз за Дакс-а говорихПетрола не съм го гледал
![]()
Да не си забравила стопа ?????![]()
![]()
Направо го бях махнала и излязох ...по едно време като погледнах през телефона , лошо ми стана. После пак поглеждам и видях 25 точки на плюс.....казвам ти не мога да сваря да затварям .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (18-03-2015)
http://indulgy.ccio.co/nD/p8/AE/1914...6lVl5uq7Hc.jpgГруба грешка, много грубаОсобено за иснтрумент като Дакс (не че има инструменти, за безстопова търговия, но Даксът е много волатилен), ако си и с голям обема - за минути може да те занулиш
Надявам се, че си си взела поука и се учиш от грешките си, за да не ги повтаряш![]()
L1914 (18-03-2015)
Точно изкоментирах грешката си в темата на Реда
Дане се повтарям и тук.
L1914 (18-03-2015)