TWizard (18-03-2015)
Не виждам нищо лошо да се занимаваш с подобни ангелчета![]()
ПП отново прекалих..... спирам
![]()
Абе да ти кажа не е баш такаСутринта бях настроен за дълги и на един двусмислен сигнал отворих дълги - удари стопа и отворих къси на същия сигнал...до тука всичко - ток! Ударих му нулев стоп и излязох от офиса, че работа имах...гледах го, докато стана на +100 пункта и си викам екстра за новините вечерта
да, ама докато се върна в офиса и ордерът го нямаше
другите стопове са ми по други стратегии, дето реших да ги пробвам само и затова така... Абе...здраве да е! Не може всеки ден да се печели
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (18-03-2015)
И,аз така си мисля,че не може всеки ден да се печели..Абе да ти кажа не е баш такаСутринта бях настроен за дълги и на един двусмислен сигнал отворих дълги - удари стопа и отворих къси на същия сигнал...до тука всичко - ток! Ударих му нулев стоп и излязох от офиса, че работа имах...гледах го, докато стана на +100 пункта и си викам екстра за новините вечерта
да, ама докато се върна в офиса и ордерът го нямаше
другите стопове са ми по други стратегии, дето реших да ги пробвам само и затова така... Абе...здраве да е! Не може всеки ден да се печели
Но,според некой колеги,"курифей" във форума.Всеки ден на са с правилните позиций....
Как,го правят......ей,туй не мога да го вдена?????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не влизат в губещи позиции![]()
......................................
Колеги, чакате ли ФОМК ???Аз мисля до тогава да съм затворил платформата
![]()
Е какво има за чуден. Виж, че РЕДА всеки ден познава и го прави още от сутринта![]()
L1914 (18-03-2015)