за какво да се хабя,като виждам,че няма с какво да го направиш............Ако моето е безсмислици ...................... то не знам твоето как се нарича ............................. ако искаш да ми кажеш нещо ..................... смислено ................ то вземи формулирай .................. един по дълъг текст .................. и тогава ми го напиши ............................. поне ме накарай да се замисля !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Силно се надявам и България да напусне ЕС и да се насочи към Евроазийския съюз, но въпроса е дали ще ни приемат там хах Политиката, която водят нашите управници е да ,, следват килипира" и съм сигурен, че това се забелязва от всички..Според мен Гърция ще напусне ЕС, и много други държави ще я последват. С тези санкции които ЕС наложи на Русия всички страни които бяха добре дръпнаха назад, изхода от цялата ситуация всяка една от тях ще прецени за себе си, но според мен повечето ще се присламчат към Евразииския съюз ! Америка умира които останат с нея ще потънат досущ като тях, и ние в това число !
И аз това се чудя можеш ли masta, можеш ли да напишеш един коментар който да съдържа повече от 4 изречения ?А ти в състояние ли си да аргументираш едно мнение- ще е интересно да видим дали можеш
----------
И аз като теб силно е надявам. Надявам се че управниците на Русия са наясно, че тия наши "управници" не изразяват мнението на целия български народ. Имаше една демонстрация миналия месец където българи скандираха в полза на Русия, веднага това събитие беше отразено в тамошните медии, и коментарите които пускаха руснаци .... направо ти пълнят душата бяха много възторжени, имаше реплики от сорта, давайте братя българи ние сме с вас, руснаци и българи - едно цяло и т.н. Според мен ще се присламчим към тях поне в това сме много добри българите, гъвкави сме от край времеСилно се надявам и България да напусне ЕС и да се насочи към Евроазийския съюз, но въпроса е дали ще ни приемат там хах Политиката, която водят нашите управници е да ,, следват килипира" и съм сигурен, че това се забелязва от всички..)
Още една демонстрация се осъществи в София на 15.03 под надслов ,, България Зона на Мира ", където се показваше и подкрепата ни към Русия. Беше отразена по Руската Първа телевизи !! За мен това е крачка по-напредИ аз това се чудя можеш ли masta, можеш ли да напишеш един коментар който да съдържа повече от 4 изречения ?
----------
И аз като теб силно е надявам. Надявам се че управниците на Русия са наясно, че тия наши "управници" не изразяват мнението на целия български народ. Имаше една демонстрация миналия месец където българи скандираха в полза на Русия, веднага това събитие беше отразено в тамошните медии, и коментарите които пускаха руснаци .... направо ти пълнят душата бяха много възторжени, имаше реплики от сорта, давайте братя българи ние сме с вас, руснаци и българи - едно цяло и т.н. Според мен ще се присламчим към тях поне в това сме много добри българите, гъвкави сме от край време)
![]()
![]()
Аз не съм защитник на тази империя, защото тя ни е ограбвало многократно, но погледнато реално винаги дори и някакви малки компенсации сме получавали за това, руснаците са ни много близко по манталитет има много българи/ки женени за рускини/ци и обратното, ние винаги сме се обичали с тях, за това няма значение какво е било, а какво ще бъде, защото с тия сладури американците не прокопсахме потъваме все повече и повече и няма никакви компенсации напротив ние им задлъжняваме всеки ден, на какво отгоре се питам ? За това аз лично избирам по малкия, защото колкото и да е поне ни е познатоОще една демонстрация се осъществи в София на 15.03 под надслов ,, България Зона на Мира ", където се показваше и подкрепата ни към Русия. Беше отразена по Руската Първа телевизи !! За мен това е крачка по-напред![]()
От двете злини, по-малкото ^^ Така е.. Като не можем сами да се градим като държава, ще търсим към кой да се лепнем![]()
Да ама ние все лепнати сме били към някого и какво се е случило?