Последно като проверявах, голдман бяха бамка, не благотворителна организация
а варуфакис да пие аспирин протект, да не го отнесе някой инфаркт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (18-03-2015)
Не ги харесвам, не харесвам и Гърция, обаче има какво да се научи от тях как успяват да се справят в тая ситуация и не се отказват, наште щяха отдавна да си дигнали ръце и да чакат само инструкции за изпълняване
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ако ние бяхме на тяхно място сигурно щяхме да сме легнали по гръб да умираме вече. Не знам, но имам усещането че някой нарочно прокрадва в народното мислене една апатия една примиримост че положението е непоправимо. Също така ни вмъкват паразитни думички като ужасно, адски и страшно хубаво, на мен не ми става ясно как едно нещо може да е ужасно и да е хубаво едновременно, мен ужасните неща ме ужасяват, а друга паразитна дума която ненавиждам страхотно - какво трябва да означава това някой може ли да ми го разтълкува ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама ти гледал ли си скоро новини-само ни заливат с информация колко сме зле, и как не се живее тук. Защо не питат управляващите за това....там си мълчат а нас ни потискат.Просто трябва да се мисли и да се развиваме духовно за да отсяваме плявата....Ако ние бяхме на тяхно място сигурно щяхме да сме легнали по гръб да умираме вече. Не знам, но имам усещането че някой нарочно прокрадва в народното мислене една апатия една примиримост че положението е непоправимо. Също така ни вмъкват паразитни думички като ужасно, адски и страшно хубаво, на мен не ми става ясно как едно нещо може да е ужасно и да е хубаво едновременно, мен ужасните неща ме ужасяват, а друга паразитна дума която ненавиждам страхотно - какво трябва да означава това някой може ли да ми го разтълкува ?
Ние сме зле, а те са октоподчето пуснало пипалца дето ще ни оправи
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Радвам се като срещам хора като теб това ми вдъхва надежда, че ще излезем от тоя батак, майката му е съмнение всичко което излиза от тая кутийка наречена телевизор е една помия, ако няма прасета които да я ядат ей тогава ще почнем да вървим към това духовно развитие, защото сега само се чудят по какъв начин да ни настроят един срещу друг, дали на етнически, дали на религиозна основа промивката им работи. И ето в такива форуми ние можем да започнем това обединение и да вървим към нашата еволюция !ама ти гледал ли си скоро новини-само ни заливат с информация колко сме зле, и как не се живее тук. Защо не питат управляващите за това....там си мълчат а нас ни потискат.Просто трябва да се мисли и да се развиваме духовно за да отсяваме плявата....
bobi3x (18-03-2015)
Затова по-малко телевизия трябва да се гледа ,
винаги когато има важни решения да се взимат се отклонява общественото внимание
с разни битовизми и др. подобни .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Разгадала си им схемата, и всеки средно статистически човек би трябвало да го е направил, но май някой хора са много далеч от истината !Затова по-малко телевизия трябва да се гледа ,
винаги когато има важни решения да се взимат се отклонява общественото внимание
с разни битовизми и др. подобни .
те не само се опитват а и са ни настроили един срещу друг. В световен план положението не е по-различно. Може ли в Германия да има ислямиски митинг...що за наглост е това....Радвам се като срещам хора като теб това ми вдъхва надежда, че ще излезем от тоя батак, майката му е съмнение всичко което излиза от тая кутийка наречена телевизор е една помия, ако няма прасета които да я ядат ей тогава ще почнем да вървим към това духовно развитие, защото сега само се чудят по какъв начин да ни настроят един срещу друг, дали на етнически, дали на религиозна основа промивката им работи. И ето в такива форуми ние можем да започнем това обединение и да вървим към нашата еволюция !
Бозата е твърде много
и предполагам че за малцина остават скрити опитите за манипулация .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb