Според вас една загуба ли може да се помни по-трайно или една печалба , като говоря за загуба и печалба имам в предвид голям удар или голямо падение.![]()
Според вас една загуба ли може да се помни по-трайно или една печалба , като говоря за загуба и печалба имам в предвид голям удар или голямо падение.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем тогаз някакъв други вид наркотици може да се приемат бряте хапчоци има няколко модела, не е само туй
отделно вече колко работи има да се шмъркат
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От къде знаеш какъв ще е резултата от такава комбинация, когато дрънкаш само шарк
Аз съм бил само свидетел (не съм опитвал) на резултата от таква смес и не ми хареса
....... мазохисти
![]()
![]()
И шарк не дрънкам вечеОт къде знаеш какъв ще е резултата от такава комбинация, когато дрънкаш само шарк
Аз съм бил само свидетел (не съм опитвал) на резултата от таква смес и не ми хареса
....... мазохисти
![]()
![]()
Ма мисля да си взема разни добавки скоро време![]()
те са подходящи за търговията избистрят ума и се търгува много по успешно![]()
е то едното не пречи на друготодаже в определени аспекти си помагат, че и двете предразполагат към силно изразено животинско поведение
![]()
Но едното се приема за стимулиране на мозъчната дейност![]()
, а другото за качване на мускулна маса и т.н.
ПП айде пичове, лека нощ от мен ....... че ме чака софрата![]()