има бе - как да няма ?Да не искаш да кажеш, че няма нито една свястна жена ??? ...... иначе не съм чак толкова заблуден
има - в гробището ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (14-03-2015)
Още от предното хилядолетие съм фен на стрелите, а от две години мед ми капе на сърцето като ги гледам
----------
Петьо, а кое не е свързано с разходи ? Колата върви ли без гориво и поддръжка ? Кучето въздух ли яде ?
Много добри жени си има даже![]()
Това го знам, но не съм некрофил![]()
Аз преди бях фен на Алонсо, но вече нямам любим пилот, а и не следя редовно Ф1. Но Л. Хамилтън ми е противен, а не знам защо........ да не ревнувам нея
![]()
![]()
![]()
я дай малко акъл къде да идем , че напоследък нищо не идва ...има и добри жени явно не търсите на правилните места) суша ...
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото си расист, а той е черенТова го знам, но не съм некрофил![]()
Аз преди бях фен на Алонсо, но вече нямам любим пилот, а и не следя редовно Ф1. Но Л. Хамилтън ми е противен, а не знам защо........ да не ревнувам нея
![]()
![]()
Аз обаче не съм расист що се отнася до победата, ако ще й шимпанзе да кара![]()
От колите и тИлИфоните минахте на жените, пък те ви виновни, че някои мъже са криви ракети
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
там са скромните , за това идеше реч , а не че си или не си некрофил , то остана и такива да има във форума , боже опазиТова го знам, но не съм некрофил![]()