Страничен,наблюдател съм.Но,още в 15.00ч. честитих на Фафла 12 000..
Още,тогава умря надеждата за 11 730....но,дано да не съм прав.Щото,нямам позиция вече.
Но,от 3ч. пазара,много нервно се държи,а утре още по-изнервен,ще бъде.
Успех...![]()
Страничен,наблюдател съм.Но,още в 15.00ч. честитих на Фафла 12 000..
Още,тогава умря надеждата за 11 730....но,дано да не съм прав.Щото,нямам позиция вече.
Но,от 3ч. пазара,много нервно се държи,а утре още по-изнервен,ще бъде.
Успех...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък от скука е тва измислих. Атака на дневния връхПоловината отиде за +14 ....
[IMG]https://charts.mql5.com/7/250/ger30-m1-vantage-**-uk.png[/IMG]
Дъл пък нема а видим 11900![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък е това измислихАз пък от скука е тва измислих. Атака на дневния връхПоловината отиде за +14 ....
https://charts.mql5.com/7/250/ger30-...tage-**-uk.png
Дъл пък нема а видим 11900
1/2 на +37![]()
Супер си го хванал. Аз обаче не бях пред машината по това време....
L1914 (12-03-2015)
ми пии хапчета за изненада.....................
я па нищо не търгувах на дакса днес....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добро утро!
И аз имах сигнал за дълги снощи, но беше много късно и го игнорирах. Иначе браво за вашите ордери!
Днес да видим какво ще стане
ANA, аз се опитах да си надраскам твоите идеи за развитието на филма тук, но явно доста се разминават котировките на моя брокер и на твоя...чак недоумявам как на дневна може да има такива ралики, че дори и канала да не мога да си построя![]()
Колега, ти какво гледаш?Добро утро!
И аз имах сигнал за дълги снощи, но беше много късно и го игнорирах. Иначе браво за вашите ордери!
Днес да видим какво ще стане
ANA, аз се опитах да си надраскам твоите идеи за развитието на филма тук, но явно доста се разминават котировките на моя брокер и на твоя...чак недоумявам как на дневна може да има такива ралики, че дори и канала да не мога да си построя
Ако е редовната сесия на индекса, т.е 10:00 -18:30 бг време а на колежката е друго- разширено, затова има такива разлики![]()