има и други фактори поне за мене.....на 11828 има едно дърто фибо дето има вероятност да фиксира втора ъп от потенциална тройка.....тия дни требе да наблюдава осторожно да се види дали ще бъде потвърдено и от пазара.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
а добро да е ............................................ вие не спите ли бе хораааДубру Ютруууу......Печалбаре....
Мажете ли ските.....Аритметиката,показ ва,че требе към то 11 650....11 550....до 11 350..да вървим.Щото,спря точно....ама точно на 11 850...(кут Нустрадамус сум).
Ако,обаче продължи нагоре....Туй,голям балон жъ дъ е..И,язе сал жъ седя да глуедам....
Успех и Нека СИЛАТА бъде с вас....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От кои точки е това фибо разширение?
---------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
TWizard (12-03-2015)
не ме разбра вероятно щото малко по специфично го ползвам фибото....под 100 фиб имам в предвид пълна симетрия или стандартното 200 фиб....или ако приемем че пръвия суинг е бил рендж си е дало височината на ренджа....наложена от върха на ренджа....надявам се ме разбра...![]()
<< ordo ab chao >>
L1914 (12-03-2015)
Ко, ко ? Ко речи ?не ме разбра вероятно щото малко по специфично го ползвам фибото....под 100 фиб имам в предвид пълна симетрия или стандартното 200 фиб....или ако приемем че пръвия суинг е бил рендж си е дало височината на ренджа....наложена от върха на ренджа....надявам се ме разбра..................................................... ...............................
![]()