Звездолине, ко се мъчиш с тия пъпки като същите пари може да се изкарат и с по-малко? Ми като зарейнджи и спрат великите еднопосочни трендове от последните месеци дето се срещат веднъж на 5 години? Отде ще ги изкопаеш тия сделки за по 1000 пипа?
Звездолине, ко се мъчиш с тия пъпки като същите пари може да се изкарат и с по-малко? Ми като зарейнджи и спрат великите еднопосочни трендове от последните месеци дето се срещат веднъж на 5 години? Отде ще ги изкопаеш тия сделки за по 1000 пипа?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Кой се мъчи бре Муцка,аз не съм мъченика със сигурност.
С само тези два ордера за месец и без да пускам нито един друг по тази сметка съм на 400% профит.
Целият пазар ще зарейнджи аааа,на баба ти фърчилото.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То еврото дет не спря да пада не е направило 1000 пипа за последния месец... Аз тия 400% ги направих за 10 дни като се стегнах веднъж - със сделки от по 30-50-100 пипа и в двете посоки на 6-7 инструмента. Не ми се чакаше цял месец за 400%- ако има добри входове и на парче може да се изкарат, макар и с цената на повече висене пред графиката... а и да изследвам де що има инструменти на платформата случайно да уцеля някое движение от 1000 пипа, дето се среща веднъж на годината или по-рядко... не е за мен тая техника, но ти си знаеш.
Последна редакция от Eli2356 : 10-03-2015 на 23:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То еврото дет не спря да пада не е направило 1000 пипа за последния месец... Аз тия 400% ги направих за 10 дни като се стегнах веднъж - със сделки от по 30-50-100 пипа и в двете посоки на 6-7 инструмента. Не ми се чакаше цял месец за 400%- ако има добри входове и на парче може да се изкарат, макар и с цената на повече висене пред графиката... а и да изследвам де що има инструменти на платформата случайно да уцеля някое движение от 1000 пипа, дето се среща веднъж на годината или по-рядко... не е за мен тая техника, но ти си знаеш.
Еврото е за слаботелесни и отдавна нямам работа с него аз.
Случайно ги уцелваш ама още само си мечтаеш да уцелиш 1000 пипа.
Ти докато се потиш всеки ден пред графиките аз си гледам живота цял месец,накрая да те светна като тегля чертата какво излиза...
Имам шест реални сметки,на всички пускам едни и същи ордери...,накратко не се оплаквам от чакането..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1. Никой инструмент не е за слаботелесни - всеки си има силни и слаби моменти. А за еврото ако кажеш, че последните месеци не беше един от най-силните или най-силния... остава и да си го пропуснал?!?Еврото е за слаботелесни и отдавна нямам работа с него аз.
Случайно ги уцелваш ама още само си мечтаеш да уцелиш 1000 пипа.
Ти докато се потиш всеки ден пред графиките аз си гледам живота цял месец,накрая да те светна като тегля чертата какво излиза...
Имам шест реални сметки,на всички пускам едни и същи ордери...,накратко не се оплаквам от чакането..
2. Много взе да знаеш ти аз за какво си мечтая и за какво се потя.
3. Това да имаш 6 реални сметки и да пускаш навсякъде еднакви ордери го оправдавам единствено с някакви бонуси - иначе не си заслужава да си разпиляваш капитала на толкова места и само да си увеличаваш риска по тоя начин.
Успех все пак!
Обема е голяма част от процента, не само пипсовете, че ги прави![]()
Да направи 400% всеки може, дори да не е търгувал никога, обаче да го повторят могат само истински трейдъри. Ако сложим на едни везни многото проценти и дългосрочния успех от другата страна, то за да се изравнят рязането от процентите винаги е огромно.
Eli2356 (21-05-2015)
Бенчмарк за мен лично е най- добрия и надежден брокер в страната ни.................................![]()
То и зависи с какви пари търгуваш, колко бързо искаш да си стигнеш целите и тн.